Zie ons assortiment online

 
Yamaha
Vespa
Piaggio
Peugeot
Kymco
AGM
Gebruikte scooters
Scomadi
QWIC
 

Bezoek onze showroom

Alle populaire scooters

Je nieuwe of tweedehands scooter kopen of leasen wil je niet aan toeval over laten. Daarom gaan wij voor een veilig en vertrouwd bij Auto & Scooter Service.

Wij zijn dé scooter leverancier van Noord Nederland. Auto Scooterservice wil meerwaarde bieden en levert daarom uitsluitend scooters van bekende merken. Dit altijd tegen de juiste prijs. Bij ons hoef je niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs. Jouw nieuwe scooter kan snel bij jou worden thuis gebracht. Liever zelf de scooter afhalen? Dit kan altijd snel door onze ruime voorraad. Op deze website tref je ons volledige assortiment aan van AGM, Vespa, Kymco, Yamaha, Peugeot en Piaggo scooters.

Daarnaast zie je online altijd de scooters in de juiste kleur. Als je kiest voor een model in een bepaalde kleur wil je natuurlijk ook direct de scooter van jouw keuze zien. Wij volgen de nieuwste trends op het gebied van scooters om jouw altijd te laten slagen! Naast alle gerenommeerde merken scooters biedt Auto & Scooterservice ook auto ocassions, e-bikes, quads en meer!

scooters-m

Online of in onze showroom

Wij begrijpen dat je liever geen scooter online koopt tenzij je zeker weet dat de scooter geschikt is voor jou. Kom daarom eens een kijkje te nemen in onze ruime showroom. Hier hebben wij een uitgebreid aanbod met nieuwe en tweedehands scooters.

Jouw keuze al gemaakt? Dan kan je natuurlijk ook gemakkelijk online bestellen in onze beveiligde webshop. Betaal veilig via iDeal. Liever afhalen? Ook geen probleem!

Altijd persoonlijk advies

Een scooter kopen blijft een investering. Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij altijd de juiste keuze maakt. Door jouw persoonlijk te adviseren ga jij naar huis met een scooter waar jij je prettig bij voelt. We hebben altijd de beste scooter voor jouw budget en wensen.

Nog steeds in twijfel? Bel ons of kom vrijblijvend langs!

Scooter bezorging Nederland

Wanneer je weinig tijd hebt voor een bezoek aan onze showroom, of indien je simpelweg niet in de buurt woont van onze vestiging kun je nog steeds gebruik maken van ons ruime assortiment.

Binnen heel Nederland leveren wij scooters persoonlijk bij je af voor een vast bedrag van € 75,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik beter een nieuwe scooter kunnen kopen?

Een nieuwe scooter kopen heeft zo zijn voordelen:

  • De scooter is altijd schadevrij
  • Alles werkt technisch perfect
  • De betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd
  • Je hebt garantie op de werking van de scooter
  • De onderhoudskosten liggen lager

Waarom kiezen voor een tweedehands scooter?

Een tweedehands scooter bespaart je geld

Als een nieuwe scooter simpelweg niet in je budget past, kun je het beste kiezen voor een nette tweedehands scooter. We helpen je graag verder om hierin een keuze te maken. Een proefrit is ook altijd aan te raden, je wilt je immers veilig en vertrouwd voelen op de weg.

Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw scooter?

BEL: 0223-633639